Vandaag doe ook ik mee aan "CSS Naked day". Dat is elk jaar een dag waarop we de stylesheet van onze website uitschakelen. Dit is het CSS (Cascade style sheet) bestand waarin de opmaak van alle tekst, items, formulieren, knoppen, etc worden gedefinieerd.

Ik vind het super heftig allemaal wat er gebeurd. En sta er gevoelsmatig ook alleen voor. Zo alleen in een huis heeft soms zijn voordelen maar dat is nu toch wel anders. Ik mis heel erg een steun en toeverlaat en een arm om me heen. En van alle nieuws en beelden op tv word ik depressiever en angstiger. Wat gebeurd er met mij als ik ziek wordt? Maar ik hoor ook van mensen in de zorg hun verhalen en die zijn niet mis. Het is echt een ramp. Zeker voor hen. Wat moeten die nog allemaal doormaken als dit voorbij is? Het moet wel behapbaar zijn en verwerkt worden.

Een instructievideo en script voor het opzetten van een local LAMP omgeving. Je kan zo makkelijk en zonder restricties werken aan je projecten op je PC. Ik gebruik hiervoor Fedora maar de opzet is ook makkelijk te gebruiken op andere Linux distributies.

Was vandaag uitgenodigd door een ondernemer om even aan te schuiven bij een gesprek van een verkoper. Zou iets zijn met Google, vindbaarheid, verhogen omzet e.d. Vind ik wel leuk om eens zo'n verhaal aan te horen dus me netjes op tijd gemeld.